·  TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat
 · 

Notícies

2n lliurament dels microrelats de RAC1

09-04-2019

Benvolgudes famílies,

L'alumnat de 2n d'ESO participa en el concurs de microrelats de RAC1. Aquesta setmana us presentem els 5 relats seleccionats que presentem al concurs: Es diu Carla, d'Ainhoa López; Dormint, de Carla Amo; Sentiments, de Lucía Curiel; Menyspreu a l'avió, de Doroti Emiliyanova; i L'homicidi, de Kenia Serrano.

Aquest n'és el 2n:

 

Dormint

Fa uns anys hi havia una noia que no tenia imaginació. Durant tota la seva vida, per fer escrits o inventar alguna cosa, havia de basar-se en d'altres perquè, si no, es quedava en blanc.

Aleshores, un dia a la nit mentre estava dormint, va començar a somiar. Però aquest no era un somni "normal”... Ella sentia que era de veritat. Era com si la seva ment hagués sortit del seu cos i estigués viatjant per tots els llocs on ella havia estat. En el seu somni, ella sempre veia un arc de Sant Martí. Cada cop que s'acostava, és feia més llarg. Tenia molts colors i, dins d'aquest, hi havia centenars de paraules que expressaven creació.

La noia estava confusa, ja que no entenia tot el que estava veient i per què en aquest somni se li acudien idees extraordinàries que mai havia tingut. Aleshores ho va entendre. I és que el seu desig de tenir imaginació era tan gran que tot el que li estava passant en el somni era la senyal que aquella mateixa nit havia començat a tenir imaginació.

 

Carla Amo

2n d'ESO


Xarxes socials: