·  TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat
 · 

Notícies

3r lliurament dels microrelats de RAC1

10-04-2019

Benvolgudes famílies,

L'alumnat de 2n d'ESO participa en el concurs de microrelats de RAC1. Aquesta setmana us presentem els 5 relats seleccionats que presentem al concurs: Es diu Carla, d'Ainhoa López; Dormint, de Carla Amo; Sentiments, de Lucía Curiel; Menyspreu a l'avió, de Doroti Emiliyanova; i L'homicidi, de Kenia Serrano.

Aquest n'és el 3r:

 

Menyspreu a l'avió

Tot va començar dins l’avió destinació Bulgària. Hi anava de visita, en un avió de primera classe. “Confort assegurat”, deia un senyal. I més valia refiar-me’n. Vaig seure al seient que tenia assignat, i al meu costat ve seure una noia jove, diria que de la meva edat. Ella llegia, Wonder, concretament. Jo l’havia llegit. Aquest seria un bon tema per iniciar una conversa. I així va ser. Era una noia maquíssima... però això no és l’important.

Tot anava perfecte fins que una pila de turbulències, i de les fortes, van sacsejar l’avió. El confort se l’havien empassat, perquè jo ho passava pitjor que en una muntanya russa on vas cap per avall. Van sortir els treballadors per tranquil·litzar-nos i van començarà a parlar, però jo, en l’únic que em vaig fixar, va ser en la discussió que hi havia a la cabina. Se sentien tot de crits d’homes cap a una dona, que entenia que era la pilot. Un dels homes va passar a ser el pilot. Les turbulències continuaven, però ja no se sentien crits. Allà vaig entendre el menyspreu de gènere.

 

Doroti Emiliyanova

2n d'ESO

 

 


Xarxes socials: