·  TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat
 · 

Notícies

4t lliurament dels microrelats de RAC1

11-04-2019

Benvolgudes famílies,

L'alumnat de 2n d'ESO participa en el concurs de microrelats de RAC1. Aquesta setmana us presentem els 5 relats seleccionats que presentem al concurs: Es diu Carla, d'Ainhoa López; Dormint, de Carla Amo; Sentiments, de Lucía Curiel; Menyspreu a l'avió, de Doroti Emiliyanova; i L'homicidi, de Kenia Serrano.

Aquest n'és el 4t:

 

L'homicidi

L’altre dia estava sola a casa, estudiant per a l’examen de l’endemà. Estava concentrada. No hi havia cap soroll quan, de sobte, es va escoltar la veïna cridant d’una manera exagerada.

Jo em vaig espantar i vaig trucar per telèfon a la meva mare. Ella no responia, així que vaig decidir trucar al pare, que tampoc responia, ja que estava treballant. En aquell mateix moment vaig decidir sortir de casa i trucar a la porta de la veïna, però em vaig adonar que ja estava oberta. Estava tremolant, de la por i els nervis que tenia. A l’obrir la porta no vaig veure res. Quan vaig entrar a la casa, vaig mirar a les habitacions fins que vaig entrar al dormitori.

La meva veïna estava allà, morta, i la finestra trencada. Vaig tenir un atac de pànic i vaig anar corrents a casa meva per trucar a la policia.

 

Kenia Serrano

2n d'ESO


Xarxes socials: