·  TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat
 · 

Notícies

5è lliurament dels microrelats de RAC1

12-04-2019

Benvolgudes famílies,

L'alumnat de 2n d'ESO participa en el concurs de microrelats de RAC1. Aquesta setmana us presentem els 5 relats seleccionats que presentem al concurs: Es diu Carla, d'Ainhoa López; Dormint, de Carla Amo; Sentiments, de Lucía Curiel; Menyspreu a l'avió, de Doroti Emiliyanova; i L'homicidi, de Kenia Serrano.

Aquest n'és el 5è i darrer:

 

Sentiments

I llavors la vaig veure. Tranquil·la, relaxada, divertida, però sobretot, preciosa. No m'havia vist. Sincerament ho preferia així. Robar petit moments des de l'ombra sense ser caçada. Reia sorollosament, suposo que d'un acudit que li havia explicat la seva amiga, asseguda al seu costat. Per primer cop en molt de temps, es trobava "bé”. No quedava cap rastre de la tristes de temps enrere.

Havíem passat la nostra infància juntes. Érem les millors amigues que podien existir fins que a l'adolescència van arribar els crits, la gelosia i l'amor. Aquest últim era el pitjor de tots els problemes. No podies escollir per quina persona senties ni en quina mesura ho senties. La definició que et dona Internet era bàsica i ximple, des d'un punt de vista científic.

Havien passat anys, però encara no podia oblidar-la perquè aquell munt de sentiments havia sigut destructiu, perquè estava enamorada d'ella des de feia set anys.

 

Lucía Curiel

2n d'ESO


Xarxes socials: