TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat

Notícies

COMUNICAT 30 DE JUNY DE 2021

COMUNICAT 30 DE JUNY DE 2021

30-06-2021

Benvolgudes famílies,

 

Avui finalitza el curs 2020-2021, un curs atípic com atípica ha estat la situació mundial que ens ha tocat viure. La pandèmia ha capgirat les nostres vides de dalt a baix, ha estat tot un repte tirar endavant i ho hem aconseguit. Les mesures han estat moltes i potser algunes no ens han agradat gaire però la salut de tots i totes estava en joc i hem hagut de ser curosos.

Volem destacar la tasca que han fet les persones que formem part de la nostra Comunitat Educativa: famílies, AFA, Equip Docent, Equip PAS i Equip de Menjador. Tots ens hem esforçat dia a dia per tenir cura dels infants i joves i acompanyar-los en el seu procés de creixement personal i d'aprenentatge amb la màxima normalitat possible. Cal felicitar-nos!

Volem destacar especialment la resposta de l'alumnat. En línies generals, tots s'han mostrat molt responsables i respectuosos amb les noves mesures i protocols que s'han hagut d'adoptar.

També volem agrair a les famílies que han estat al costat de l'escola el seu suport i la confiança mostrada.

Ara toca descansar, gaudir de les vacances i de la família i retornar al setembre amb les bateries carregades per encarar amb il·lusió el curs 2021-2022.

 

Comptem amb tots vosaltres!

L'Equip Directiu

 


Xarxes socials:


Arxius: