TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat

Notícies

COMIAT

GRÀCIES MIL, A TOTS I TOTES

21-06-2024

Benvolgudes famílies, estimades alumnes, estimats alumnes,

Us escric aquestes línies per informar-vos que avui no he dit adeu a un curs més. Avui he tancat el darrer curs com a directora al FEP Mare Alfonsa Cavin. I és que no puc continuar, necessito parar, i és per això que he renunciat al càrrec.

Són diverses les raons de la meva decisió. Una decisió molt pensada que s'ha anat coent durant l'estiu del 2023 i especialment al llarg d'aquest cinquè curs a la Direcció del MAC.
Han estat cinc anys a la Direcció. Cinc anys intensos, però plens d'aprenentatge... cinc cursos que m'han permès viure l'escola des d'una posició diferent i obrir mirada a altres etapes... les actuacions del nostre equip sempre han estat gestades des de l'estima a la nostra escola de dalt a baix o de baix a dalt. Una escola que manté l'essència, però alhora es va adaptant als canvis i a les situacions que afecten els nostres protagonistes, els infants i joves del centre.

Estic contenta i orgullosa de les experiències viscudes. Les negatives, avui, les vull deixar a part... avui no toca. El 31 d'agost, tancaré etapa com a directora, però resto al servei del col·le i de la Fundació per a les Escoles Parroquials. Segueixo amb ganes, amb la mateixa il·lusió de sempre (ara ja renovada)... amb ganes de continuar construint i aprenent... a la meva escola!

En realitat, el que he demanat és sortir de primera línia de foc, he vist que he estat a punt de cremar-me i no vull!
Estimo molt la meva feina, però estimo molt a la meva família, també, i necessito tornar a ser jo! Sento com que a l'escola he estat al 1000 X 1000 perquè no es pot estar d'una altra manera... però no puc seguir a aquest ritme... Necessito estar present a casa, necessito acompanyar als meus adolescents de casa, necessito saber què soparem avui i què dinarem demà (per posar un exemple fàcil). I tot, des de la calma i gaudint alhora de la meva feina i la meva professió.

Jo ja ho sabia, que ser directora d'un centre educatiu era les 24 h/365 dies... Però tot té inici i també té un final. I cal saber parar, dedicar-se temps a una mateixa i cuidar-se!

Vull agrair, de tot cor, a totes aquelles persones que m'heu acompanyat en aquest repte! GRÀCIES al meu estimat EQUIP DIRECTIU, GRÀCIES als meus companys de l'EQUIP DOCENT i del PAS, GRÀCIES a la FEP, GRÀCIES a l'ALUMNAT de l'escola, i GRÀCIES també a les FAMÍLIES!

Gràcies, en definitiva, a totes i cadascuna de les persones que heu estat al meu costat i que heu mantingut l'escola viva! Sense la vostra confiança i el vostre escalf no haurien estat 5 cursos!

Tanco capítol de vida, però em resten molts i molts per escriure al MAC! Com a docent, no he conegut altra escola que no sigui aquesta i me l'estimo moltíssim!

L'1 de setembre, nou aire, aire fresc, nous reptes i també noves oportunitats m'esperen! Reptes i oportunitats compartides amb tots vosaltres! Ens veiem per l'escola!

I no patiu, que l'escola seguirà en bones mans! L'Equip del MAC val molt, us ho asseguro!

Molt bon estiu, molt bona revetlla i moltíssimes gràcies!!!

Judit Espín
Barcelona, 21 de juny de 2024


Xarxes socials:


Arxius: