TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat

Notícies

INFORMACIONS

INFORMACIONS 27 DE MARÇ

27-03-2020
INFORMACIONES 27 DE MARZO

Bon dia, famílies!

Com esteu, com porteu el confinament? Ja hem passat els primers quinze dies! A dia d'avui, no tenim data de tornada a la normalitat. Per tant, hem de seguir treballant des de casa. És per això que us informem de què:

 • Els docents estem preparant noves propostes d'aprenentatge, per  tots i totes, que es publicaran a la secció de notícies de la plataforma el proper dilluns 30 de març, al llarg del dia.
  1. Recordem que és responsabilitat de tots que aquesta pausa de la jornada lectiva no impedeixi als nostres alumnes continuar el seu procés d'aprenentatge. I, per tant, entenem que és necessari que vagin treballant, durant l'espai de temps que vosaltres considereu, però una miqueta cada dia.
  2. Recordem que potser no podem parlar d'obligatorietat, però sí de necessitat. Els vostres fills i filles necessiten seguir aprenent, de la forma que sigui, però aprenent... ja sigui llegint, escrivint, sumant, restant, jugant, movent-se...  
 • És molt important que tant els alumnes, com els pares i mares accediu diàriament a la plataforma de l'escola, que ara, més que mai, estem fent servir. Té moltes possibilitats que els mateixos docents estem descobrint!
  1. Continuen actius els fòrums de tutoria i d'algunes matèries de primària i secundària. Recordem que és molt important que els vostres fills i filles vagin entrant i establint contacte amb els tutors i tutores, mestres, professors i professores.
  2. Necessitem que els pares i les mares entreu a la vostra fitxa d'usuari clickedu i actualitzeu tots els correus electrònics i els telèfons mòbils (a la casella que pertoca). 
  3. Necessitem que els alumnes que disposin de correu electrònic personal (cicle superior i ESO especialment) entrin a la seva fitxa d'usuari clickedu i introdueixin el seu correu electrònic (si no en tenen, us animem a crear-ne un compte a gmail).

 

Per acabar, tornem a expressar que totes i tots els professionals del Col·legi Mare Alfonsa Cavin fem una crida perquè es segueixin les ordres governamentals. Creiem que són essencials per tal de preservar la vida de tota la ciutadania, la salut d'algunes persones pot estar en risc. Cuidem-nos, si us plau!

 

Recordeu que seguim al vostre servei. No dubteu a contactar-nos per fer-nos arribar dubtes, preocupacions, suggeriments, idees creatives... Us recordem el nostre correu electrònic: a8008309@xtec.cat.

Ens en sortirem! Comptem amb totes i tots vosaltres!


Cuideu-vos molt i tingueu cura dels vostres éssers estimats!

 

L'Equip Directiu


Xarxes socials:


Arxius: