TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat

Notícies

RENOVACIÓ CONSELL ESCOLAR

PROCÉS DE RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR DEL CENTRE

02-11-2021

Benvolgudes famílies,

 

Els informem que s'inicia el procés de renovació del Consell Escolar en els sectors de professorat, personal d'administració i serveis, mares i pares d'alumnes, i alumnes. Des d'aleshores, al taulell d'anuncis de la porteria de l'Escola trobaran diverses informacions relacionades amb aquest fet (normes de procediment, calendari i cens, entre altres).

 

Pel que fa al procediment de renovació de mares i pares d'alumnes, han de saber que s'han de renovar tres membres del Consell Escolar actual, motiu pel qual, qualsevol de vostès (entre el 3 i el 6 de novembre) pot presentar la candidatura corresponent, sol·licitant l'imprès a la Direcció del Centre i lliurant-lo a la mateixa Direcció dintre dels terminis establerts.

 

D'aquesta manera, per tal de clarificar el procés electoral els facilitem el calendari (document adjunt).

 

Des de l'Escola els volem animar a participar en la renovació del Consell Escolar, ja que és l'òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres i en el qual es debat, s'analitza, s'avalua i es prenen decisions referents als temes proposats pel titular del centre.

 

Agraint la seva atenció i desitjant que participin d'aquest procés electoral, els saluda cordialment,

 

Judit Espín Borregón

Directora

 

Barcelona, 2 de novembre de 2021


Xarxes socials:


Arxius: