·  TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat
 · 

Notícies

EL RECICLATGE

22-02-2019

El passat 1 de febrer, els alumnes de 1r d'ESO vam visitar una exposició al barri, Ciutat Meridiana, anomenada ”Residu zero”, que tractava sobre el reciclatge i els residus. En aquesta exposició ens van explicar els pros i els contres del reciclatge.

Primer vam entrar mitja classe, i l'altra meitat va anar a esmorzar a un parc que hi havia al costa. I després vam intercanvia r els grups. Abans de començar, les guies de l'exposició van fer-nos algunes preguntes sobre el reciclatge: si reciclàvem, què sabíem sobre el tema… Després, cada grup va respondre unes preguntes tipus test i havíem de buscar les respostes a la informació que hi havia als cartells de l'exposició. Per acabar, amb la primera lletra de les preguntes vam descobrir una frase positiva relacionada amb el reciclatge.

Quan vam tornar a classe, vam fer grups de 4 o 5 persones per poder treballar el reciclatge. Així, amb els alumnes de 4t i 5è de Primària hem fet un treball sobre el tema en el qual cada classe ha tractat un tema diferent sobre el reciclatge. Així doncs, la classe de 4t ha tractat el tema dels diferents tipus de contenidors de reciclatge que hi ha; la classe de 5è, el tema de les bosses o mobles que deixen al carrer amb fotos, proves...; i la classe de 1r d'ESO, ha de localitzar els contenidors de reciclatge que hi ha al barri tot fent una ruta per veure si n'hi ha suficients o se'n necessiten més, per tal d'escriure un email per comunicar-ho a l'Ajuntament.

 

Sheila Recio Navarro

Alumna de 1r d'ESO


Xarxes socials: